Ik zoek werk

ik-zoek-werk-1

Waarom kies je voor Workpartner?

Ben jij op zoek naar een leuke, passende baan? Dan ben je bij ons de juiste plek!

Bij Workpartner is niemand een nummer!
Het gaat bij ons om de kwaliteit en niet de nationaliteit. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk. We doen er alles aan om een goede werkgever voor je te zijn. Dat doen we bijvoorbeeld door je te koppelen aan een vaste contactpersoon die jou begeleidt en je te helpen om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door je een cursus of opleiding te laten volgen.

Begeleiding
Als je voor ons aan de slag gaat heb je een vaste contactpersoon die veel kennis van de arbeidsmarkt heeft en de juiste baan voor je kan vinden. Bij je contactpersoon kun je terecht met al je vragen. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent en kunnen je helpen met praktische zaken zoals het aanvragen van een bsn-nummer, regelen van een zorgverzekering en huisvestiging. 

Salaris
Als flexmedewerker wordt je salaris bepaald door je opleiding, werkervaring en de sector waar je in werkt. Je krijgt uitbetaald volgens de cao van de opdrachtgever en je hebt recht op een vast uurloon, toeslagen en eventueel onkostenvergoedingen als dit van toepassing is. Je kunt dus altijd vertrouwen op een eerlijk salaris dat past bij jouw situatie.

Goed werkgeverschap
Workpartner is een Nederlandse organisatie, die NEN- en VCU gecertificeerd is. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat alles goed voor jou geregeld is. Hierbij hebben we kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Ook kunnen wij de ET-regeling voor je toepassen. Dit is een belastingvrije vergoeding voor de extra kosten die je maakt, omdat je als buitenlandse arbeidskracht tijdelijk in Nederland woont en werkt.

Ontwikkelen
Workpartner biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen via cursussen en opleidingen, zodat je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Je eigen contactpersoon kan je hierover meer vertellen.

ik-zoek-werk-3c
ik-zoek-werk-2c

Dienstverlening

Workpartner biedt jou verschillende soorten dienstverbanden.
Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of een baan voor lange tijd? Wil je parttime of fulltime werken? Ben je op zoek naar zekerheid of wil je juist flexibel werken?

Samen met jou bespreken we welke mogelijkheden voor jou het beste zijn.

Uitzenden
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, zowel voor korte als lange tijd, biedt uitzendwerk jou als startpunt optimale flexibiliteit met de zekerheid van een goede CAO. Zaken als salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en ook je pensioen zijn goed en duidelijk geregeld.

Detachering
Bij zowel uitzending als detachering val je onder de CAO voor Uitzendkrachten en heb je dus dezelfde rechten en plichten. Maar detacheren gaat net een stapje verder. Als gedetacheerde teken je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met Workpartner. Dat biedt jou meer zekerheid, omdat je dan werk hebt voor een vooraf vastgesteld aantal uren binnen een bepaalde periode.