Ik zoek personeel

opdrachtgevers1

Hoe maken wij het verschil?

Workpartner is altijd op zoek naar mensen die het verschil maken. Deze mensen selecteren wij voor u. Wij doen wat we beloven, op basis van ‘no cure, no pay’.
We bemiddelen van ongeschoold tot en met universitair niveau voor alle branches. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers, zzp’ers of gekwalificeerde vaste krachten: wij zorgen voor de juiste match voor uw organisatie, op een persoonlijke en betrokken manier. We zijn betrouwbaar, transparant en afspraak is afspraak.

Bij ons is niemand een nummer! Bij Workpartner gaat het om de kwaliteit en niet de nationaliteit. Wij hebben veel ervaring met het inzetten van flexibele en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast hebben wij een ruime expertise in diverse sectoren.
Wij hebben een professionele backoffice voor het correct uitvoeren van de arbeidsvoorwaarden, de sociale wetgeving en van toepassing zijnde regelingen.

Wanneer u ervoor kiest om zaken met ons te doen kunt u via uw contactpersoon automatisch gebruik maken van de expertise van alle onderdelen van onze Partner Group. Zo versterken wij elkaar binnen de Group en maken we onze beloftes waar.

Bel of mail ons voor een nadere kennismaking

Dienstverlening

Uitzenden
U kunt flexmedewerkers aannemen die precies die periode werken dat u ze écht nodig heeft: voor piek en ziek of voor een langere periode.

U betaalt slechts de daadwerkelijk gewerkte uren. U betaalt géén loon als een flexmedewerker ziek wordt, zoals dat bij vaste werknemers wél het geval is: u bent de opdrachtgever, Workpartner is de werkgever. Bovendien heeft u geen administratieve rompslomp en kunt u makkelijk op- en afschalen met personeel.

Detachering
Detachering is een vorm van uitzenden die wordt toegepast bij langdurige projecten of om een flexmedewerker meer zekerheid te bieden. Continuïteit is hierbij een belangrijke randvoorwaarde voor productiviteit en succes. U bepaalt in deze constructie vooraf de contracturen en de einddatum van de detachering en wij regelen de detacheringsovereenkomst met de flexmedewerker.
U betaalt geen loon als een gedetacheerde flexmedewerker ziek wordt, zoals dat bij vaste werknemers wél dient te gebeuren. Ook hier geldt weer dat u de opdrachtgever bent en Workpartner de werkgever en heeft u ook hierbij geen administratieve rompslomp.

Werving & Selectie
Wij kunnen voor u de werving en selectie van nieuwe medewerkers verzorgen die vervolgens direct bij u op contract gaan. Wij zoeken en vinden voor u de juiste mensen en begeleiden het complete werving- en selectieproces.